Werkwijze en tarieven

Update februari 2022: Wegens omstandigheden kan ik momenteel geen behandelingen geven. Zodra dit wel weer kan plaatsvinden zal ik het hier op de website laten weten.
Het prettigste is als je paard tijdens de healing in de eigen vertrouwde omgeving staat. En dan niet in een box, maar bijvoorbeeld in een paddock, longeercirkel, ruime overkapping, rijbak, of iets dergelijks waar we droog en ongestoord kunnen staan en lopen. Verder heeft je paard een halster om met een lang halstertouw of leadrope.

Behandelingen op lokatie zijn alleen mogelijk in de provincie Noord-Holland en Flevoland.  Er vindt altijd eerst een intake plaats waarin we samen eventuele aandachtspunten, wensen en verwachtingen in kaart brengen.

Na de healing overleggen we samen of je een vervolgbehandeling voor je paard wilt, dat hangt uiteraard af van de specifieke situatie van jou en jouw paard. In de regel zijn er meestal 1 tot 3 sessies nodig: herstel is – net als het ontstaan van een klacht – een proces.

Een healing kan ook toegepast worden ter preventie of gewoon omdat jouw paard het lekker en ontspannend vindt; een soort onderhoudsbeurt.

Tarieven*

Behandelingen en eventuele bijkomende (reis)kosten dienen ter plaatse contant te worden voldaan.

•Intake met aansluitend I.E.T.® behandeling paard (ongeveer 1,5 uur): € 75,00

•Vervolg I.E.T.® behandeling paard (1 uur): € 65,00

•Reiskosten: binnen een straal van 10 kilometer van Enkhuizen worden geen reiskosten berekend, daarbuiten geldt een reiskostenvergoeding van € 0,24 per kilometer.

•Korting: voor aansluitende behandelingen van 2 of meer paarden op dezelfde locatie geldt 10% korting per behandeling (reiskosten worden dan natuurlijk ook maar 1 keer gerekend).

*Alle genoemde tarieven zijn inclusief 21% BTW.

Belangrijk om te weten

I.E.T.® stelt geen diagnose en is absoluut gèèn vervanging voor reguliere medische zorg en medicijnen. Is je paard ziek of twijfel je, neem dan altijd contact op met een dieren- of veearts.

Annulering of wijziging

Je kunt kosteloos tot uiterlijk 24 uur van te voren telefonisch annuleren of een afspraak wijzigen. Niet op tijd doorgegeven wijzigingen of annuleringen worden in rekening gebracht.