IET Basis cursus

Update februari 2022: Wegens omstandigheden kan ik momenteel geen cursussen geven. Zodra dit wel weer kan plaatsvinden zal ik het hier op de website laten weten.
Wil jij leren werken met energie? Dan is de IET basis cursus iets voor jou! Tijdens deze cursus leer je de grondbeginselen van de IET waarna je kunt doorstromen naar de cursus IET voor Dieren. I.v.m. de RIVM maatregelen is er nog geen nieuwe cursus datum gepland.

Integrated Energy Therapy® (afgekort IET) wordt ook wel Engelen healing genoemd. Het is een veilige en zachtaardige healing-methode met een zeer krachtige werking en kan toegepast worden voor uiteenlopende situaties. In deze IET Basis cursus leer je de grondbeginselen om te kunnen werken met IET energie.

IET is een mooie manier om contact te leren maken met je eigen energieveld waardoor je je eigen helend vermogen kunt gaan ervaren en aanspreken. Een goede doorstroming van energie bevordert je welbevinden en gezondheid: wanneer je levenskracht stroomt kom je meer in verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Energieblokkades ontstaan wanneer emoties (zoals boosheid, angst etc) niet verwerkt worden. De energie van de onverwerkte emotie wordt opgeslagen in het celgeheugen en vormt na verloop van tijd een energieblokkade, wat kan leiden tot emotionele, mentale of fysieke klachten.

IET gaat ervan uit dat alles in het lichaam samenwerkt en elkaar beïnvloedt, beweegt en stroomt zowel op lichamelijk, emotioneel, mentaal als ook op karmisch niveau.

IET is een zogenaamde ‘hands-on’ methode waarbij energieblokkades door middel van aanraking en druk- en geheugenpunten, door de kleding heen, gelokaliseerd worden. Negatieve energieën worden losgeweekt en opgeruimd en daarna letterlijk vervangen door positieve, kracht-gevende energieën. Van wantrouwen naar vertrouwen, van stress naar ontspanning, van angst naar geborgenheid, van gesloten naar open, enzovoorts.

IET wordt ook wel ‘healing without feeling’ genoemd, omdat het er van uit gaat dat iets niet eerst erger of herbeleefd hoeft te worden voordat het verbeteren kan, maar dat het simpelweg opgelost kan worden.

Je zult merken dat deze vriendelijke vorm van energie behandelen nagenoeg geen bijwerkingen heeft; het verwerken van de IET gebeurd voornamelijk tijdens de slaap. Het zorgt er vooral voor dat je je weer prettig, daadkrachtig en stralend gaat voelen: Enjoy, inspire, sparkle!

Inhoud van de IET Basis cursus:

• Je leert een Engelenhartlink maken (om de energie te ontvangen en door te geven)
• Op deze dag krijg je een inwijding: een afstemming op de Energiestraal van de Engelen
• Uitleg cellulair geheugen en de IET integratiepunten
• Je leert een zelfbehandeling, elkaar te behandelen en hoe te behandelen op afstand

Na het volgen van deze dag ontvang je het certificaat van het Center of Being. Cursus werkboek/ handleiding, certificaat, koffie/ thee/ water en een lunch zijn bij de cursusprijs inbegrepen.

De IET Basic level cursus is het instap IET Certificerings niveau en er zijn geen vereisten die nodig zijn voor het bijwonen van deze cursus.
Hoewel we deze klas “basisniveau” noemen biedt deze cursus je alles wat je nodig hebt om een krachtige Integrated Energy Therapy® basis-sessie te doen op jezelf of op een andere persoon. Deze cursus is ontworpen als een prachtige instap klas voor studenten die energie therapie willen gebruiken om hun eigen leven te healen, een ideale klas voor studenten die zelf een energietherapie praktijk willen beginnen, en het biedt een hele mooie aanvulling op andere holistische technieken zoals massage, Reiki, en Therapeutic Touch. De IET Basic level cursus richt zich op het humane gedeelte van de IET en biedt de basiskennis -en techniek die nodig is om door te kunnen stromen naar de IET voor Dieren cursus.

De eerstvolgende datum voor de groepscursus IET Basis is … .  De basiscursus heb je nodig om aan de dieren cursus deel te kunnen nemen. Inschrijven voor de cursus IET Basis kan via het contact formulier.

Datum groepscursus IET Basis:
Tijd: 10:00-17:00 uur
Locatie: Enkhuizen (N-H)
Kosten basiscursus: € 135,00 (inclusief werkboek, certificaat, thee, koffie, versnaperingen en lunch)
Vroegboek korting: als je je aanmeldt voor …. ontvang je 10% korting op de cursus prijs.

 

Heb je belangstelling voor het volgen van een Basis cursus Integrated Energy Therapy ® maar kun je niet op de genoemde datum? Neem dan even  contact op voor de mogelijkheden.

Na de IET Basis cursus kun je doorstromen naar de cursus IET voor Dieren die gehouden wordt op … in Berkhout. Inschrijven voor de cursus IET voor Dieren kan via het contact formulier.

Binnen de IET zijn verschillende cursussen mogelijk: Basis, Intermediate en Advanced (deze leiden samen op tot IET Practitioner), IET voor Dieren, IET Master Instructor. Voor meer informatie over IET kun je kijken op de site van Stevan Thayer, hij is de grondlegger van de Integrated Energy Therapy® en van het ‘Center of Being’ in Amerika: www.learniet.com