Introductie

Natuurlijk wil je dat je paard gezond, ontspannen en gelukkig is. En wanneer er iets aan de hand is (lijkt te zijn), schakel je deskundige hulp in zoals een dierenarts, tandarts, fysiotherapeut, chiropractor, enzovoorts. Naast deze reguliere zorg kan Integrated Energy Therapy® (I.E.T.) ter aanvulling en ondersteuning ingezet worden.

Met behulp van Integrated Energy Therapy® geef ik energetische healings aan paarden. Het is een ondersteunend, harmoniserend proces wat ervoor zorgt dat je paard weer in zijn natuurlijke balans en zijn eigen krachtige ’staat van zijn’ wordt gebracht.

I.E.T. heft energieblokkades op, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Als in één van deze gebieden een energieblokkade (of meer) is, kan zich dat uiten in allerlei ongemakken bij het paard, bijvoorbeeld in verminderde levenslust of in gedrag.

Oorzaak en gevolg liggen niet noodzakelijkerwijs altijd binnen hetzelfde niveau. Zo kan een gedragsprobleem bijvoorbeeld ontstaan door een fysieke blokkade en kan een fysieke klacht veroorzaakt worden door een emotionele blokkade. Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar. Lees meer over energie healing, de toepassingen en wat I.E.T. voor jou en je paard kan betekenen.