Cursus IET voor dieren

Update februari 2022: Wegens omstandigheden kan ik momenteel geen cursussen geven. Zodra dit wel weer kan plaatsvinden zal ik het hier op de website laten weten.

Wil je zelf leren om energetisch te werken met dieren?

Dat kan! 

Unieke kans om deze IET cursus in groepsverband met paarden te volgen!  Het is een super leuke, leerzame en interessante dag waarmee je daarna meteen zelf aan de slag kunt!

Integrated Energy Therapy ® (kort gezegd IET) is een hele mooie en vriendelijke vorm van healing die uitermate geschikt is om toe te passen op dieren. IET heft energieblokkades op, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Als in één van deze gebieden een energieblokkade (of meer) is, kan zich dat uiten in allerlei ongemakken bij het dier, bijvoorbeeld in verminderde levenslust of in gedrag. Oorzaak en gevolg liggen niet noodzakelijkerwijs altijd binnen hetzelfde niveau. Zo kan een gedragsprobleem bijvoorbeeld ontstaan door een fysieke blokkade en kan een fysieke klacht veroorzaakt worden door een emotionele blokkade. Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Je kunt met de IET bij uiteenlopende problemen verlichting en ondersteuning bieden, in stress situaties rust en ontspanning geven, het dier weer in balans brengen. Een healing kan ook toegepast worden ter preventie of gewoon omdat jouw paard het prettig en ontspannend vindt; een soort onderhoudsbeurt.

In de ochtend besteden we aandacht aan de theorie;

• Wat zijn zielendoelen
• De belangrijke verschillen bij IET voor dieren (kat, hond, paard) en de mens
• De 9 cellulaire geheugengebieden van dieren 
• De integratiepunten en de werking
• Emoties, gedrag en motivatie bij dieren
• Oorzaken van energieblokkades

In de middag gaan we binnen in de stal hands-on aan de slag met het praktijk gedeelte. Dan leer je;

• Energie afstemmen en verbinding maken
• Energieblokkades bij een paard voelen
• Een complete, stap voor stap IET behandeling toe te passen op een paard.

Integrated Energy Therapy ® is een hele vriendelijke methode om energetisch te werken met allerlei dieren. Tijdens de cursus besteden we in de theorie aandacht aan katten, honden en paarden en in de praktijk oefenen we met paarden.

reviews2De cursus wordt gegeven op de mooie lokatie van een zorgboerderij in Berkhout (N-H). We gaan aan de slag met verschillende paarden. Na het volgen van deze dag ontvang je het officiële certificaat en cursus werkboek van het Center of Being. Heb je belangstelling voor het volgen van een cursus Integrated Energy Therapy ® (IET) voor dieren, laat dit dan weten via het contact formulier.

Belangrijk: om de cursus IET voor Dieren te kunnen volgen is het noodzakelijk dat je minimaal het IET Basis niveau hebt behaald.

Ben je nog niet in bezit van het IET Basis niveau dan is er de mogelijkheid om zaterdag 14 maart 2020 de IET® Basic te volgen in Enkhuizen. De basiscursus heb je nodig om aan deze dieren cursus deel te kunnen nemen. Voor informatie over het IET Basis niveau, kijk op de pagina basiscursus

Heb je belangstelling voor het volgen van een cursus Integrated Energy Therapy ® (IET) voor dieren, laat dit dan weten via het contact formulier.

De eerstvolgende datum voor de groeps cursus IET staat nog niet ingepland. Zodra er nieuwe data gepland staan zullen deze op de website bekend gemaakt worden.

Datum groepscursus IET voor Dieren:
Tijd: 9:30-17:00 uur
Locatie: Berkhout (N-H)
Kosten dierencursus: € 165,00 (inclusief werkboek, certificaat, thee, koffie, versnaperingen en lunch)
Vroegboek korting: als je je aanmeldt voor …  ontvang je 10% korting op de cursus prijs.

Verdiepings dagen

Naast de cursus IET voor Dieren organiseer ik ook verdieping dagen voor diegene die in het bezit zijn van het IET intermediate en IET advanced level en IET voor Dieren. Tijdens deze dagen gaan we dieper op de materie in: hoe kun je de technieken van het IET intermediate -en advanced level toepassen op dieren. Leer je voelen op welke laag een energieblokkade zit en hoe/ wat je daarmee kunt. Ook onderwerpen als omgaan met (extreem) angstige dieren, hele jonge dieren en verschillende gedragsproblemen komen aan de orde. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. De groepsgrootte is max. 9 personen. Heb je belangstelling voor het volgen van een verdiepings dag, laat dit dan weten via het contact formulier.