Groepscursus IET voor dieren 05.04.20

Wil je zelf leren om energetisch te werken met dieren?

Dat kan! 

Zondag 5 april 2020 geef ik een groepscursus Integrated Energy Therapy ® voor dieren.

Unieke kans om deze IET cursus in groepsverband met paarden te volgen! Er is plaats voor 4 cursisten. Het wordt een super leuke, leerzame en interessante dag waarmee je daarna meteen zelf aan de slag kunt!

Integrated Energy Therapy ® (kort gezegd IET) is een hele mooie en vriendelijke vorm van healing die uitermate geschikt is om toe te passen op dieren. IET heft energieblokkades op, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal als spiritueel niveau. Als in één van deze gebieden een energieblokkade (of meer) is, kan zich dat uiten in allerlei ongemakken bij het dier, bijvoorbeeld in verminderde levenslust of in gedrag. Oorzaak en gevolg liggen niet noodzakelijkerwijs altijd binnen hetzelfde niveau. Zo kan een gedragsprobleem bijvoorbeeld ontstaan door een fysieke blokkade en kan een fysieke klacht veroorzaakt worden door een emotionele blokkade. Al deze gebieden zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar.

Je kunt met de IET bij uiteenlopende problemen verlichting en ondersteuning bieden, in stress situaties rust en ontspanning geven, het dier weer in balans brengen. Een healing kan ook toegepast worden ter preventie of gewoon omdat jouw paard het prettig en ontspannend vindt; een soort onderhoudsbeurt.

In de ochtend besteden we aandacht aan de theorie;

• Wat zijn de zielendoelen van dieren
• De belangrijke verschillen bij IET voor dieren (kat, hond, paard) en de mens
• De 9 cellulaire geheugengebieden van dieren 
• De integratiepunten en de werking
• Emoties, gedrag en motivatie bij dieren
• Oorzaken van energieblokkades

In de middag gaan we buiten hands-on aan de slag met het praktijk gedeelte. Dan leer je;

• Energie afstemmen en verbinding maken
• Energieblokkades bij een paard voelen
• Een complete, stap voor stap IET behandeling toe te passen op een paard.

Integrated Energy Therapy ® is een hele vriendelijke methode om energetisch te werken met allerlei dieren. Tijdens de cursus besteden we in de theorie aandacht aan katten, honden en paarden en in de praktijk oefenen we met paarden.

De cursus wordt gegeven op de mooie lokatie van een zorgboerderij in Berkhout (N-H). We gaan aan de slag met verschillende paarden en pony’s. Heb je belangstelling voor het volgen van een cursus Integrated Energy Therapy ® (IET) voor dieren, laat dit dan weten via het contact formulier.

Belangrijk: om de cursus IET voor Dieren te kunnen volgen is het noodzakelijk dat je minimaal het IET Basis niveau hebt behaald.

De eerstvolgende datum voor de groepscursus IET voor Dieren is zondag 5 april 2020.

Datum groepscursus IET voor Dieren: zondag 5 april 2020
Tijd: 9:30-17:00 uur
Locatie: Berkhout (N-H)
Kosten dierencursus: € 165,00 (inclusief werkboek, certificaat, thee, koffie, versnaperingen en lunch)

Na het volgen van deze dag ontvang je het officiële certificaat van het Center of Being. Cursus werkboek/ handleiding, certificaat, koffie/ thee/ water en een heerlijke lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Heb je belangstelling voor het volgen van een cursus Integrated Energy Therapy ® (IET) voor dieren, laat dit dan weten via het contact formulier.

 

Verdiepings dagen

Naast de cursus IET voor Dieren organiseer ik ook verdieping dagen voor diegene die in het bezit zijn van het IET intermediate en IET advanced level en IET voor Dieren. Tijdens deze dagen gaan we dieper op de materie in: hoe kun je de technieken van het IET intermediate -en advanced level toepassen op dieren. Leer je voelen op welke laag een energieblokkade zit en hoe/ wat je daarmee kunt. Ook onderwerpen als omgaan met (extreem) angstige dieren, hele jonge dieren en verschillende gedragsproblemen komen aan de orde. Natuurlijk is er ook volop gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen en het stellen van vragen. De groepsgrootte is max. 9 personen. Heb je belangstelling voor het volgen van een verdiepings dag, laat dit dan weten via het contact formulier.